PEUB 2012: Oni koji ne budu uspjeli ući u dvoranu moći će boćanje pratiti na video zidu

0
Valter Krizmanić, Jelisije Jovičić i Milan Celija na konferenciji za novinare u Pazinu
Valter Krizmanić, Jelisije Jovičić i Milan Celija na konferenciji za novinare u Pazinu

"Kao izaslanik predsjednika Hrvatskog boćarskog saveza, koristim priliku da se zahvalim Pazinu , posebno gradonačelniku Krulčiću i svima koji su uložili trud i rad s ciljem da se prvenstvo održi u ovom gradu nakon 23 godine", rekao je Valter Krizmanić, predsjednik Boćarskog saveza Istarske županije, na konferenciji za novinare održanoj 28. kolovoza u Pazinu uoči početka Europskog prvenstva u boćanju. "Svi priželjkujemo i poneku medalju i uvjeren sam da će svaki od igrača ugraditi svoj maksimum", dodao je Krizmanić.

Pretposljednja konferencija uoči početka Europskog prvenstva u boćanju održana je upravo u Boćarskoj dvorani u Pazinu u kojoj će se održati natjecanja. Na konferenciji su prisustvovali predsjednik Boćarskog saveza Istarske županije Valter Krizmanić, voditelj natjecanja na PEUB-u Jelisije Jovičić, izbornik hrvatske boćarske reprezentacije Milan Celija te hrvatski boćarski reprezentativci. Osim infromacija vezanih uz natjecanje predstavljena je i nova oprema reprezentacije.

Reprezentativci s izbornikom u novoj opremi
Reprezentativci s izbornikom u novoj opremi
"Svjedoci ste da je sve spremno za natjecanje, a preostaju nam još završni radovi", kazao je Jelisije Jovičić i napomenuo da će upravo u dvorani i vanjskom šatoru u ponedjeljak u 9 sati započeti treninzi reprezentacija po posebnom rasporedu.

"Prva četiri dana natjecanja koristit će se vanjsko, šatorom natkriveno igralište i boćarska dvorana, a u petak i subotu kreću polufinalna i finalna natjecanja te će se u tom dijelu prvenstva natjecanja odvijati samo u dvorani", kazao je Jovičić, dodajući kako je, što se tiče dvorane, moguće da bude nedostajalo mjesta za publiku no oni koji ne uspiju ući u dvoranu, imat će pod šatorom video zid na kojem će moći pratiti natjecanje.

Izbornik hrvatske reprezentacije Milan Celija zahvalio se igračima na zalaganju i na korektno odraženim pripremama i zadacima.  "Nadam se da će rezultati donijeti medalje. Hrvatska je u boćanju velesila, uz Sloveniju, Italiju i Francusku, čije će nam reprezentacije biti najjači konkurenti", rekao je izbornik Celija i dodao kako je objektivno očekivati osvajanje medalja. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Sve potrebne informacije te program natjecanja i popratnih sadržaja možete pronaći ovdje.

Pripreme na terenima pod šatorom
Pripreme na terenima pod šatorom
Pripreme za PEUB izvan šatora
Pripreme za PEUB izvan šatora

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa