Vijest o bučnom seksu u pulskom neboderu prenijeli portali iz svih država bivše Jugoslavije

0

Vijest o poruci susjeda u pulskom neboderu o glasnom seksu, koju je objavio naš portal, jučer su prenijeli svi najvažniji hrvatski mediji, ali i brojni portali država bivše Jugoslavije navodeći kao izvor istarski.hr. Je li stvarno riječ o glasnom seksu ili su susjedi ljubomorni, nismo istraživali, no o ovom se „komšijskom“ seksu ovog puta stvarno daleko čulo.

"Seks je zdrav i na sreću besplatan, zato dragi moji konzumirajte ga čim više, ali tiho da se susjedi ne bune, jer njih je izgleda donijela roda", komentirao je jedan od čitatelja na našem portalu. " „Ona žena koja se ne oglašava tokom seksa nema pojma šta je to pravi seks, a kamoli orgazam! Meni moj dragi kad pretjeram stavi ruku na usta. Da ne bi susjedi mislili da mi dere kožu na živo", opisala je jedna komentatorica svoje iskustvo.

Osim ovih komentara, bilo je prijedloga da se susjedi koja je, navodno, napisala poruku "namjesti" nekoga, pa da i ona bude zadovoljna ili da se napravi swinger party pa da veselje bude kolektivno.
Nadamo se da će nas iz veselog nebodera obavijestiti o poduzetim akcijama, u kojem god smjeru krenuli, a za kraj citirat ćemo još jednog komentatora s kojim se apsolutno slažemo: "Bolje da vode ljubav, nego da se ubijaju po stanu". (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa