Tony Cetinski prvi put nakon nesreće stao pred TV kamere

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Tony Cetinski ovaj tjedan vratio se na pozornicu po prvi put nakon tragičnog događaja u Rovinju. Istraga o cijelom nemilom događaju još traje, tako da je Tony novinarki RTL-a naglasio da o detaljima nesreće ne smije pričati. Ipak, naglasio je da taj kobni dan nikad neće zaboraviti i da nakon njega više nikad neće biti isti, piše Jutarnji.

- Meni je ovo prvi put da sam se našao u ovoj situaciji, nadam se i zadnji. To je život i čovjek to treba prihvatiti. To su iskušenja - rekao je Tony i vratio se na kobni dan. - Ja dobro znam što se dogodilo, istina će isplivati, ali moram biti strpljiv. Ali ne zbog dušobrižnika i nekolicine ljudi koji samo čekaju da se nešto ovako dogodi..., piše Jutarnji.

Tony je priznao da su ga lažne informacije o nesreći pogađale i o tome nije htio šutjeti. - Nisam htio ni u jednom trenutku ispasti kao žrtva. Stvarno sam se suočio s jednim zidom razmišljanja i promišljanja svega što se dogodilo. Cijeli ti život prođe kroz glavu... - rekao je Cetinski, donosi Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa