IDS Buzeta dobio predsjednicu: Sirotića zamijenila Vedrana Gregorović Hrvatin

0
Novo predsjedništvo IDS-a Buzet
Novo predsjedništvo IDS-a Buzet

Vedrana Gregorović Hrvatin izabrana je za predsjednicu Gradske podružnice IDS-a Buzet na Izbornoj skupštini održanoj ovog vikenda u Buzetu.

Na skupštini su izabrani i ostali članovi predsjedništva: Elvis Černeka, Nenad Kajin, Ana Pernić, Igor Gržinić, Damir Sirotić, Marino Ivančić, Darko Jakac, Dalibor Petohleb, Nikola Nemarnik, Zlatko Zugan i Drago Klarić, te po funkciji Siniša Žulić, dok je Michela Blagonić predložena od strane GP IDS-a Buzet za predsjednicu Zajednice podružnica Buzeštine.

Novoizabrana predsjednica Gregorović Hrvatin zahvalila se prisutnima na ukazanom povjerenju i podršci te je kazala „želja mi je da u mandatu pred nama intenzivno radimo na odnosu s članstvom u podružnici, da formiranjem ogranaka jačamo suradnju i politike IDS-a na području cijele podružnice te da zajedno sa kolegama iz predsjedništva razvijamo politike koje će doprinijeti razvoju Buzeta.“

Naglasila da će posebno pažnju posvetiti jačanju transparentnosti i uključivosti unutar same podružnice, kao i na povećanje članstva.  Također, zahvalila se svom prethodniku Damiru Sirotiću na uspješnom upravljanju podružnice tijekom prošlog mandata.

Dosadašnji predsjednik IDS-a Buzet Damir Sirotić izrazio je veliko zadovoljstvo činjenicom da se rad podružnice nastavlja još većim entuzijazmom i intenzitetom. Čestitke novom vodstvu uputio je i potpredsjednik IDS-a Valter Flego napomenuvši da ga izuzetno veseli što i u ovom sazivu ima iznimno kvalitetnih ljudi koji svojim neupitnim entuzijazmom i idejama žele doprinijeti razvoju cjelokupne zajednice.“

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa