Tijekom trajanja Outlook festivala ni jednoj kući u Štinjanu neće biti ograničen prilaz automobilima

0
Ulica Puntižela će tijekom trajanja festivala u cijelosti biti otvorena za sav promet
Ulica Puntižela će tijekom trajanja festivala u cijelosti biti otvorena za sav promet

U cilju što sigurnijeg održavanja Outlook festivala u Štinjanu, od 30. kolovoza do 3. rujna uspostavit će se privremena prometna regulacija. Njome je predviđeno da Ulica Puntižela, koja čini okosnicu prometovanja na tom području, bude i tijekom trajanja festivala u cijelosti otvorena za sav promet, uz ograničenje zaustavljanja i parkiranja duž prometnica, naročito glavnih prometnih pravaca. Pritom niti jednoj obiteljskoj kući u Štinjanu neće biti ograničen prilaz.

Kako bi se izbjegle prometne gužve i povećala sigurnost svih sudionika festivala, mole se građani da svoja vozila ne parkiraju duž spomenute dionice.

U odnosu na prošlogodišnje izdanje Festivala, većih ograničenja u prometu, kao ni prošle godine neće biti. Novost je privremeno autobusno stajalište te parking mjesta na području Hidrobaze gdje će biti uspostavljeno privremeno parkiralište za osobna vozila posjetitelja te organiziran prihvat taxi vozila. Privremena prometna regulacija vrijedit će od 29. kolovoza u ponoć do 3. rujna u 06.00 sati. “Molimo građane za strpljenje i razumijevanje te ih ujedno pozivamo da poštuju privremenu prometnu regulaciju“, poručeno je iz Odsjeka za informiranje Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa