Porečki nogometaš slao vruće poruke bivšoj Hauserovoj curi

0
Teodora Džehverović i Jelena Rozga (foto: 24sata)
Teodora Džehverović i Jelena Rozga (foto: 24sata)

"Porečki nogometaš Kristijan Ipša (31), koji se hvali prijateljima kako se upucava Jeleni Rozgi (40) vrućim SMS-ovima, donedavno je ljubio pjevačicu iz Srbije Teodoru Džehverović (19). S njom se proteklo ljeto fotografirao na moru", piše 24sata.

Teodora je nedavno ušla u kontroverzni srpski reality show 'Zadruga' gdje se ljubila s manekenom Anđelom Rankovićem. - Vjerujem da će nakon mojih poljubaca s Anđelom veza s mojim dečkom završiti - rekla je Teodora u showu. No usprkos uzavrelim strastima brzo je ostavila Anđela. Voditelju reality showa priznala je da ima “neraščišćene odnose s dečkom iz vanjskog svijeta” i rekla da joj je i dalje stalo do njega. No Ipša je brzo krenuo dalje, donosi 24sata.

Devet godina stariju Rozgu osvaja zavodničkim porukama. Prije veze s Teodorom bio je sa splitskom glumicom Anom Gruicom (34). Rozga je prije nekoliko tjedana prekinula s istarskim glazbenikom Stjepanom Hauserom (31), članom popularnog dua 2Cellos, donosi 24sata.

Mlađahni nogometaš sam se pohvalio prijateljima vrućom prepiskom s Rozgom. No nakon što je 24sata objavio priču o njihovoj SMS aferi, Jelena, čini se, ima amneziju i “ne sića se ničega”. Tvrdi da Ipšu u životu nije vidjela osim u medijima. Ni Ipša nije presretan što je njihova “romansa na pomolu” odmah dospjela u javnost, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa