Nije željela biti doktorica, nego tartufarka!
Danijela Puh još je kao djevojčica znala čime će se baviti kada odraste. Nije željela biti ni doktorica, ni frizerka ni pjevačica nego tartufarka. Ona to danas i jest, i to uz majku Anitu, najpoznatija u Istri, piše Jutarnji.
- I mama i tata su iz obitelji tartufara pa su i mene zarazili tim poslom. Jedva sam čekala da završim školu i počnem raditi. Taj posao mi je takoreći predodređen, skoro sam se rodila u šumi jer mama je netom prije mog rođenja bila u tartufarenju tako da je ustvari iz šume stigla u bolnicu. Tartufarenjem se lako zaraziti, uvuče ti se pod kožu pa ono nije samo posao nego i život cijele naše obitelji, to nam je u krvi - kaže Danijela za Jutarnji list. Cijelu reportažu o mladoj tartufarki i njenoj obitelji iz Sovišćine pokraj Buzeta, kao i njihovu pogonu za preradu Natura tartufa, pročitajte ovdje.