Dođite po vašu porciju slavonskih delicija na pulsku tržnicu

0
Čobanac
Čobanac

Nakon odlične reakcije potrošača i posjetitelja, imat ćemo ponovno mogućnost kušati i kupiti originalne slavonske proizvode na pulskoj tržnici. Naime, od 9. do 14. listopada na Trgu 1. svibnja, pored zgrade pulske tržnice, predstavit će se dvadesetak proizvođača odličnih slavonskih proizvoda.

Kako nam je najavio Pavo Baotić, bit će to prilika da kušate i kupite poznate slavonske delicije, prije svega suhomesnate proizvode, kolače, med, vina, voćne rakije, tradicijske rukotvorine te druge proizvode karakteristične za Slavoniju i Baranju. Neke od gastronomskih delicija spravljat će gosti pulske tržnice i na licu mjesta te će se iste moći degustirati.

Zato, od 9. do 14. listopada dođite i uživajte u šarenilu boja i mirisa te okusima koje donosi pulska tržnica i gostujuće manifestacije. Bogatstvo mirisa i kvaliteta proizvoda na pulskim tržnicama je oduvijek prepoznatljiva, a gostovanjima vanjskih proizvođača donosi se mogućnost da isprobate i nešto drugačije od svakodnevne bogate ponude pulskih lijepih tržnica.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa