Prijem povodom 140 godina proizvodnje ribe u Rovinju

0
Marko Paliaga i Ljiljana Šapina
Marko Paliaga i Ljiljana Šapina

U Staroj vijećnici Grada Rovinja 21. rujna održan je prijem za predstavnike Podravke, vlasnice rovinjske tvornice ribe i ribljih prerađevina Mirna. Povod prijemu bilo je obilježavanje 140 godina duge tradicije riboprerađivačke industrije u Rovinju, čiji je uspješni nositelj danas Mirna, odnosno Podravka  d.d.

Gradonačelnik Rovinja dr. sc. Marko Paliaga zahvalio se izaslanstvu Podravke, na čelu sa članicom Uprave Ljiljanom Šapina, na dobroj suradnji te izrazio čestitke povodom investicije u novu proizvodnu liniju „Mirne“ vrijedne 50 milijuna kuna.

Paliaga je izrazio svoje uvjerenje da će preseljenje tvornice u gospodarsku zonu Gripole-Spine' pridonijeti većoj efikasnosti i uštedama u troškovima proizvodnje te time stvaranju novih razvojnih mogućnosti za samu Podravku. Siguran razvoj Podravke temeljen na proizvodnji kvalitetne i zdrave hrane potvrdila je i njezina članica Uprave Šapina.

Nakon službenog uručenja priznanja, zamjenik gradonačelnika Marino Budicin, predstavio je predstavnicima Podravke prekrasnu fresku u Staroj vijećnici koja prikazuje cijelu simboliku Rovinja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa