Poznati umaški ugostitelj omamio i zatočio bivšu djevojku

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Tri dana trajala je agonija 26-godišnjakinje iz Umaga koju je u sobici ugostiteljskog objekta San Marco na umaškoj rivi zatočio 54-godišnji Samir Šabanović, kako neslužbeno doznajemo vlasnik restorana koji je poslužio kao mjesto zločina. Sve je počelo 12. rujna oko 22 sata i 30 minuta kad je djevojka hodala ulicom, a sleđa joj je prišao Šabanović, s kojim je, kako neslužbeno doznajemo, donedavno bila u ljubavnoj vezi te ju je omamio još nepoznatim sredstvom, ističe istarska policija, piše Jutarnji list.

Nakon što ju je muškarac omamio, odnio ju je u prostoriju restorana na umaškoj rivi te joj je ondje zavezao ruke i noge, a kad se djevojka probudila, maltretirao ju je i tukao tri dana, sve do 15. rujna, kad ju je ipak odlučio pustiti na slobodu, uz prijetnju da će je ubiti ako događaj prijavi policiji, ističu iz PU istarske. No, kako neslužbeno doznajemo, djevojčin je otac 14. rujna, nakon što mu se kći gotovo dva dana nije vratila kući, prijavio njezin nestanak policiji, no u međuvremenu ju je muškarac pustio na slobodu pa se vratila, javila policiji i smogla snage prijaviti nasilnika, donosi Jutarnji.

Doznajemo i kako je motiv otmice i nasilja nad mladom djevojkom Šabanovićeva ljubomora, koja nije prestala ni nakon završetka njihove ljubavne veze, s kojim se nije mogao pomiriti. ​Neslužbeno doznajemo i kako je muškarac upao u probleme, nije poznato kakve prirode, te da restoran nije bio otvoren tijekom ljetnih mjeseci, a anonimni nam je izvor rekao da je djevojka kod Šabanovića bila zaposlena te je obrt glasio na njezino ime. Doznajemo i da 26-godišnjakinji i 54-godišnjaku fizičko nasilje nije bilo strano i da su fizički obračuni između njih bili učestali i pred očima drugih osoba, piše Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa