Tražite posao? Pogledajte slobodna radna mjesta u Istri

0
Na tržištu radne snage traže se i nutricionisti
Na tržištu radne snage traže se i nutricionisti

Raiffeisenbank zapošljava specijalista poslovnog odnosa. Ako volite učiti, raditi, proaktivni ste, timski igrači i željni izazova, odlično ćete se uklopiti u postojeći tim. Provjerite detalje u oglasu na MojPosao i prijavite se do 29. srpnja.

Valamar Riviera u potrazi je za specijalistom marketinga! Strategija kompanije počiva na načelu da su ulaganja u podizanje kvalitete smještaja, razvoj talenata i destinacije glavni pokretač rasta i razvoja. Ukoliko želite postati dio ove uspješne priče, pošaljite molbu i životopis do 7. kolovoza.

British American Tobacco, globalni lider s više od 200 brendova, ima otvorenu poziciju za program usavršavanja sa službenim nazivom Global Graduate Program in Operations – Manufacturing. Ovaj program pomoći će vam pri razvijanju vještina i stvaranju novih te će vas usmjeriti da pravilno odaberete karijerni put. Provjerite detalje na MojPosao i nemojte propustiti odličnu priliku - prijavite se do 27. srpnja!

Grupa Jadranka jedna je od vodećih turističkih poduzeća u Hrvatskoj koja ove godine slavi punih 70 godina uspješnog poslovanja u turističkoj i trgovačkoj djelatnosti. Tvrtka trenutno zapošljava osobu na poziciji nutricionista. Na oglas se možete prijaviti do 11. kolovoza, a detalji su na MojPosao.

Labirint je softverska tvrka, dio nizozemske kompanije Cenosco BV, koja radi sa zanimljivim klijentima iz područja inženjerstva. Za svoj ured u Puli zapošljavaju kandidata za radno mjesto Application Developer. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 25. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa