slobodna radna mjesta

Nove prilike za poslom, provjerite tko zapošljava!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Grand hotel Adriatic jedan je od najboljih hotela u Opatiji, s vrhunskom uslugom i ciljem utvrđivanja pozicije regionalnog lidera. Za ostvarenje tih ambicioznih planova ima potrebu za zapošljavanjem na dvije pozicije: šef recepcije i recepcionar. Provjerite detalje oglasa na MojPosao i prijavite se najkasnije do 1. kolovoza.

Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala, koja zapošljava 90.000 radnika u više od 80 zemalja diljem svijeta. Trenutno zapošljavaju inženjera eksploatacije. Uspješan kandidat zadovoljava sljedeće kriterije: VSS (magistar inženjer rudarstva), posjedovanje analitičkih sposobnosti, vještina planiranja i vođenja projekta, strukturiranost. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 28. srpnja.

Interigre je hrvatska podružnica austrijskog brenda Novomatic te jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki. Za svoje poslovnice u Zagrebu i Rovinju traže više kandidata na poziciji hostesa/operater u automat klubu i Sports baru. Očekuju vas ugodno radno okruženje, redovna primanja, regulirano radno vrijeme te mougućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se na oglas do 25. srpnja.

Poznata tvrtka Overseas Express zapošljava vozača B kategorije za rad u Istri. Opis posla uključuje dostavu cargo (paletnih) pošiljki, a od budućeg kandidata se, osim vozačke dozvole B kategorije, očekuje i poznavanje Istarske županije. Detalji su u oglasu na MojPosao.

Riva zapošljava pomoćnog kuhara za pripremu i rad na roštilju te ostale pomoćne poslove u kuhinji. Smještaj i hrana su osigurani, a plaća iznosi od 5000 do 7000 kuna. Na oglas se možete prijaviti do 26. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa