Nijemac skrivio prometnu: Sletio u kanal, izašao iz auta i odšetao

02.08.2012 - 09:48
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 1. kolovoza oko 20 sati kod kružnog toka Vranići u Poreču jedna je osoba teško ozlijeđena, dok su četiri zadobile lakše tjelesne ozljede.

Nesreća se dogodila kada je 19-godišnji državljanin Njemačke upravljao Peugeotom, njemačkih tablica, kolnikom porečke obilaznice. Dolaskom u blizinu kružnog toka, mladić je prešao na suprotnu stranu ceste te je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio Pola, zagrebačkih tablica, kojim je upravljao 34-godišnji Zagrepčanin. Od siline udarce oba su vozila sletjela s ceste u kanal, a 19-godišnji Nijemac je izašao iz Peugeota i pješice se udaljio s mjesta događaja, bez da je pružio pomoć ozlijeđenima.

U nesreći su lakše ozlijeđena oba vozača te 28-godišnjak i 24-godišnjakinja iz Zagreba, putnici u Polu, dok je 26-godišnja Zagrepčanka zadobila teške tjelesne ozljede. Radi počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, protiv 19-godišnjeg Nijemca podnosi se kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Tweet

Posljednje novosti