stravični detalji

Htjela našopati Denisa tabletama i alkoholom, a onda ga počela gušiti?

0
Aktivist Kristijan Bijažić (foto: Provjereno)
Aktivist Kristijan Bijažić (foto: Provjereno)

Glasine o tome što se točno događalo u ovom stravičnom slučaju ne jenjavaju. Jedan od sugovornika, koji je želio ostati anoniman, dobro je upoznat s radom institucija u Puli i tvrdi – svi sve znaju. Poznati su, kaže, i detalji koji ukazuju kako je majka bila nepodobna za odgoj djeteta, ispričao je za Provjereno.

"Priča ide da ga je htjela našopati rakijom i tabletama i da je mali pao u nesvijest. Kad se dijete probudilo iz kome, ona je rekla: 'Što si još živ?'. I da je on tada rekao: 'Mama šta ću ja umrijeti?', i da je ona tada izgubila razum i počela ga gušiti", priča Kristijan Bijažić, glazbenik i aktivist iz Pule za Provjereno.

Chiarina majka Rita Rojnić u telefonskom je razgovoru potvrdila kako ima dokumente koji dokazuju da je Centar za socijalnu skrb Pula sve znao i da ih je upozoravala kako se Chiara ne može brinuti za sebe, a kamoli dijete. Telefonski su i ona i njezina druga kći, Chiarina polusestra, potvrdile da je Chiara bila loše i da se to znalo. Provjereno je dobilo i informaciju da je Chiara bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa