Tražite posao? Nova ponuda oglasa u Istri, njih gotovo 400!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

TOMMY trgovački lanac zapošljava veći broj prodavača na području Samobora, Bestovja te diljem Jadranske obale i na otocima. Poslodavac, ovisno o lokaciji rada, pruža i smještaj, dok je za zaposlenike s područja Metkovića i Opuzena osiguran i prijevoz do radnog mjesta na području Dubrovnika. Svi zaposlenicima je otvorena mogućnost stalnog radnog odnosa, dok oni najbolji mogu očekivati i dodatnu zaradu kroz sustav nagrađivanja. Svoju prijavu možete poslati putem MojPosao portala, najkasnije do 13. lipnja.

Tvornica stakla Duran iz Pule ima otvoren natječaj za radnu poziciju 'Alatničar – tokar'. Od kandidata se očekuje minimalno godina dana radnog iskustva u struci. Detalje o radnom mjestu i uvjetima možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 2. lipnja. 

Kempinski, najstarija europska hotelska grupacija, poziva vas na prijavu za različite radne pozicije: zamjenik šefa kuhinje, radnik na bazenu i plaži, pomoćni kuhar, kuhar i glavni kuhar. Traži se veći broj kandidata, a nove zaposlenike očekuje trening izvan sezone u Kempisnki hotelima izvan Hrvatske, edukacija, smještaj, radna uniforma i mogućnost napredovanja. Prijava na oglase je moguća do 3. lipnja pa požurite!

Plodine su u potrazi za sezonskim djelatnicima u Rovinju i Fažani. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet za uspješnu prijavu za posao. Period rada je od lipnja do rujna, očekuju vas plaćeni putni troškovi i 40-satni radni tjedan.

Kontrol biro je kontrolna kuća koja pruža široki spektar usluga s područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i tehničke kontrole diljem Hrvatske. Ukoliko tražite posao na području Pule ili Dubrovnika proučite oglas za voditelja poslovnice – mag.ing strojarstva, elektrotehnike/sigurnosti. Poslodavac navodi samostalno kreiranje poslovnih procesa, mogućnost kontinuiranog obrazovanja i druge pogodnosti prema dogovoru. Preostalih 380 oglasa za posao na području Istarske županije možete pronaći na MojPosao portalu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa