stric ubijenog

Slala je fotografije na kojima je Denis izgledao sretno

0
Foto: 100posto
Foto: 100posto

"Ona nikada nije pokazivala lice monstruma. Često bi nam znala poslati fotografije na kojima je Denis izgledao toliko sretno da nismo ni sumnjali da se nešto ovako moglo dogoditi", ispričao je za 100posto šokirani stric pokojnog Denisa, Ramiz Pašić iz Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini. 

Podsjetimo, Chiara Pašić, rođena Rojnić (32), osumnjičena je za ubojstvo vlastitog trogodišnjeg sina Denisa. U zločinu joj je pomogla i 14-godišnja štićenica doma u Puli, a nakon što su dijete ubile u stanu, bacile su njegovo tijelo u plićak luke Mandrač, nedaleko od Pule. Chiara se nedavno doselila u Pulu, u stan svog pokojnog djeda.

Ramiz je brat Chiarina supruga Rešida koji se trenutno nalazi u zatvoru u Bihaću na izvršenju trogodišnje kazne. On je tamo jer je pretukao Chiaru nakon što ju je zatekao u krevetu s ljubavnikom. "Znao sam da ga je varala, ali on je nju i dijete toliko volio da joj je konstantno opraštao. Samo je htio složnu obitelj na okupu. Nije htio da Denis ostane bez njega ili Chiare", rekao je Ramiz Pašić za 100posto.

Sanitarna inspekcija u Puli je 30. svibnja izdala sprovodnicu za prijevoz tijela ubijenog Denisa Pašića  (3) na temelju očevog potpisa, koji je zahtjev potpisao u zatvoru u BiH, potvrdio je Marino Folo, odvjetnik koji zastupa pogrebno društvo. Obitelj će 30. svibnja ili dan kasnije preuzeti tijelo te dalje organizirati pokop, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa