Gradonačelnik Miletić primio najuspješnije maturante

0
Vodstvo Grada Pule s najuspješnijim maturantima
Vodstvo Grada Pule s najuspješnijim maturantima

Čestitke na ostvarenom uspjehu najistaknutijim maturantima Grada Pule u školskoj godini 2016./17. uputio je na prijemu 18. svibnja gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić. „Vi ste naša izvrsnost kojoj kao grad i regija trebamo težiti, jer smo naprosto premali da bi bili prosječni“ istaknuo je Miletić nadodavši kako je najvrjednije ulagati u znanje.

„Kao Grad ističemo se po tome što veliki dio proračunskih sredstava usmjeravamo upravo ka društvenim djelatnostima kako bi za mlade osigurali što bolju kvalitetu življenja i uvjete obrazovanja“ kazao je gradonačelnik pritom naglasivši kako se i u budućnosti planiraju značajna ulaganja, poput nastavka uređenja studentskog doma. Za kraj svim maturantima je poručio kako vjeruje da će svojim stečenim znanjem, iskustvom, kreativnošću i zalaganjem naš grad u budućnosti učiniti još boljim, ljepšim i ugodnijim za život.

Pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović pridružila se čestitkama te im zaželjela puno uspjeha u daljnjoj naobrazbi i u životu. Ujedno, zajedno s gradonačelnikom Miletićem najboljim maturantima uručila i prigodne darove, kao nagradu za njihova postignuća.

Najuspješniji pulski maturanti su: Manuel Sabo iz Škole za turizam i ugostiteljstvo, Amalija Pifar iz Strukovne škole, Korado Travalja iz Industrijsko-obrtničke škole, Jelena Pelicari iz Medicinske škole, iz Valentina Bašić Tehničke škole, Patrik Bolković iz Gimnazije, Romana Radetić iz Škole Dante Alighieri, Linda Korotaj iz Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna, Keti Križman iz Ekonomske škole, Ana Hrelja iz Privatne škole Jurja Dobrila, Mateo Ujčić iz Škole za odgoj i obrazovanje i Tijana Stakić iz Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova. U njihovo ime, i u ime svih ravnatelja srednjih škola s područja Pule zahvalu na prijemu uputio je ravnatelj Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula Davor Kliman. „Drago mi je što je Grad prepoznao trud naših maturanata te im na ovaj lijep način odao priznanje“ kazao je Kliman.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa