Zaposlite se u Tisku, Lesnini, Privrednoj banci ili hotelu u Rovinju!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tisak d.d. najveći je maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova operatera i ostale komercijalne robe. Kontinuiranim razvojem vlastite mreže nameću nove trendove na tržištu. Trenutno zapošljavaju Dostavljača na skuteru ili u dostavnom vozilu. Između ostalih, mjesto rada je i u Rijeci, Puli, Rovinju, Poreču. Prijavite se do 25. svibnja.

Lesnina je najveća i najuspješnija trgovina namještajem u Hrvatskoj zbog proširenja posla i otvaranja novog centra u Puli, a svoj mladi i ambiciozan tim žele nadopuniti novim suradnicima. Zapošljavaju Stolara – montera namještaja koji ima iskustva na poslovima montaže namještaja, točan je i zna preuzeti odgovornost. Sve detalje pročitajte u oglasu, a prijaviti se možete do  22. svibnja.

Želite li raditi u poticajnom, malom kolektivu Hotela Angelo d'Oro u Rovinju? Zapošljava se Sobar/ Sobarica čiji glavni opis posla uključuje održavanje čistoće kapaciteta uz pridržavanje propisa i zaštite na radu, odgovorna je za pronalazak stvari gostiju te obavlja i druge poslove po nalogu rukovoditelja. Poslodavac nudi topli obrok i smještaj za osobe u novoobnovljenoj sobi sa sanitarnim čvorom. Na oglas se možete prijaviti do 25. svibnja.

Uz navedenu poziciju, Hotel Angelo d'Oro zapošljava i Konobara koji će biti odgovoran za organizaciju rada u prostoru za posluživanje, točenje pića, posluživanje gostiju, pripremu stolova. Ako znate engleski, njemački ili talijanski, prijavite se na oglas do 25. svibnja.

Vizija Privredne banke Zagreb je biti centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. S ciljem daljnjeg unapređenja kvalitete bankarskih usluga i osnaživanja unutarnjih snaga zapošljavaju motivirane, komunikativne i energične osobe zainteresirane za rad s klijentima na radnom mjestu Bankarski službenik u Poslovanju sa stanovništvom. Idealan kandidat ima završenu srednju školu, istaknutih je socijalnih i komunikativnih vještina, usmjeren je na klijenta, iskazuje visoki stupanj profesionalnosti te ima razvijene prodavačke vještine. Prijavite se na oglas do 19. svibnja, za rad na Krku i Novigradu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa