Mališani na festivalu I ja ću biti olimpijac

0
Mali Olimpijci
Mali Olimpijci

U Vodnjanu na nogometnom igralištu 9. svibnja održan je 16. Olimpijski festival dječjih vrtića pod sloganom „I ja ću biti olimpijac“. Festival u organizaciji Sportske zajednice Grada Vodnjana i dječjeg vrtića "Petar Pan" Vodnjan, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog Olimpijskog Odbora i Grada Vodnjan okupio je veliki broj djece i gledatelja. Na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića nastupilo je preko 200 djevojčica i dječaka iz 8 vrtića: „Petar Pan“ Vodnjan, „Petar Pan“ Galižana, „Zvončica“ Vodnjan, Barban, Marčana, Štinjan, Svetvinčenat te Valbandon.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik grada Vodnjana Klaudio Vitasović. „Velike pohvale svoj djeci, roditeljima, odgajateljicama, vrtićima i svim sportskim djelatnicima koji sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj manifestaciji koja promiče sport i druženje. Upravo su djeca bogatstvo zajednice, a uz.sportsko druženje i natjecanje stvaraju se prijateljstva i zajedništvo između djece. Vi ste djeco pravi olimpijci i nastavite se baviti sportom“, naglasio je Vitasović.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Petar Pan Daniela Vitasović Uršić naglasila je da je cilj ove manifestacije upoznavanje djece sa svim sastavnicama olimpijskih igara; mimohodom, podizanjem olimpijske zastave, sportskim nadmetanjem te da je ovim Festivalom dan doprinos u odgajanju djece putem sporta i poticanju harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta, stvaranju prijateljstva i druženja. Sve rezultate pogledajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa