U pulskoj Areni bit će prikazan film Larin izbor: Izgubljeni princ

0
Film Larin izbor: Izgubljeni princ pogledalo je više od 54 tisuće gledatelja
Film Larin izbor: Izgubljeni princ pogledalo je više od 54 tisuće gledatelja

Zbog velikog interesa pulske publike, hrvatski film izvan konkurencije Larin izbor: Izgubljeni princ redatelja Tomislava Rukavine, koji je trebao biti prikazan u Kinu Valli u četvrtak, 26. srpnja u 21,30, premješten je u Arenu u srijedu, 25. srpnja u 23,30. Taj je termin u Areni ostao upražnjen jer film Djeca jeseni nije dovršen zbog financijskih problema producenta.

U priči filma Larin izbor: Izgubljeni princ, koju je osmislila scenaristica Jelena Popović Volarić , u životima Lare i Jakova događa se nov obrat i oni postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote.

Film je producirao Mediapro audio vizual, producenti su Jelena Popović Volarić i Milo Grisogono, a u glavnim ulogama nastupaju Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić, David Šikić i Stefan Kapičić. Direktor fotografije je Mišo Orebić, montažer Sven Pavlinić, scenograf Danijel Završki, a kostimograf Robert Sever.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ, do sada je u hrvatskim kinama pogledalo više od 54 tisuće gledatelja, a zanimanje za film i dalje je veliko.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa