Povratak u zimu: Slijedi pogoršanje vremena, Učku očekuje snijeg

0
Na Platku iznad Rijek pao je snijeg
Na Platku iznad Rijek pao je snijeg

Nakon kišne noći, 17. travnja očekuje nas djelomice sunčano no ne i posve stabilno vrijeme. Moguća je kiša, a u višem gorju snijeg.  Uz jači razvoj oblaka ponajviše oko Učke može biti pljuskova. Puhat će slaba do umjerena, još ujutro ponegdje jaka bura, danju u okretanju na jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 4 do 11°C, dnevne vrijednosti između 15 i 19°C, piše Istramet.

Vremenska prognoza za 18. travnja najavljuje pretežno oblačno vrijeme, sredinom dana i poslijepodne uz povremenu kišu. Na Učki iznad 1000 metara padat će snijeg, a snijega će biti i u Gorskom kotaru. U višim dijelovima pritom može pasti i 15-ak centimetara. Puhat će slabo do umjereno, na moru povremeno jako jugo, poslijepodne jaka bura!

Temperature zraka ujednačene, kretat će se između 9 i 13°C, navečer u padu. Dan kasnije očekuje se djelomice sunčano vrijeme. Puhat će slaba umjerena bura, danju duž zapadnu obalu Istre sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 0 do 8°C, dnevne vrijednosti između 13 i 16°C, donosi Istramet.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa