Siniša Žulić kandidat IDS-a za gradonačelnika Buzeta

0
Siniša Žulić
Siniša Žulić

Aktualni gradonačelnik Grada Buzeta Siniša Žulić kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Grada Buzeta te kreće u utrku za svoj drugi gradonačelnički mandat, jednoglasno je potvrđeno na Skupštini gradske podružnice IDS-a Buzet. 
Predsjednik podružnice IDS-a Buzet Damir Sirotić istaknuo je kako IDS u Buzetu bilježi stalan rast, bilježi i porast broja novih članova, a rast je vidljiv i u rezultatima na parlamentarnim izborima, kao i na posljednjim izborima za mjesne odbore.

- Svojim radom, rezultatima i dostignućima te provedenim projektima koji su zahtjevali velik trud, angažman i znanje, kao i zajedništvo naših sugrađana, tijekom prethodne četiri godine na čelu s gradonačelnikom Žulićem, Grad Buzet je izrastao u sredinu ugodnu za život i poslovanje. Sa željom da nastavimo s dosadašnjim projektima i dalje razvijamo naš kraj, Siniša Žulić naš je kandidat za gradonačelnika Grada Buzeta na predstojećim lokalnim izborima, a kandidatkinja za njegovu zamjenicu je Ana Pernić, kazao je Sirotić.

Siniša Žulić se zahvalio na ukazanom povjerenju svim članicama i članovima buzetskog IDS-a kazavši:
- Zajedništvo i suradnja obilježili su prethodni mandat, a brojna priznanja koja su Buzet svrstala u sam vrh u RH u više različitih pokazatelja, potvrda su dosadašnjeg kvalitetnog upravljanja i motiv za nastavak daljnjeg rada. Realizacijom projekata u protekle četiri godine, kao i uvođenjem različitih programa, poticaja i pomoći, trudili smo se ravnomjerno razvijati Buzeštinu i omogućiti svakom stanovniku kvalitetniji život. Zahvaljujem se na povjerenju svojim stranačkim kolegama, a vjerujem da ću povjerenje za još jedan mandat dobiti i od građana Grada Buzeta i da će naš Buzet, zajedničkim snagama, izrasti u još uspješniju sredinu, istaknuo je Žulić.

Prisutnima na skupštini obratio se i Valter Flego, kandidat IDS-a za župana Istarske županije:
- Hvala svima na potpori i pomoći u prethodne četiri godine te hvala predsjedništvu na ovoj kandidaturi. Tijekom iduće četiri godine namjeravam završiti cijeli niz započetih projekta poput izgradnje bolnice, zbrinjavanja komunalnog otpada i Istarskog ipsilona čija će izgradnja započeti u rujnu ove godine. Ključna riječ pritom je zajedništvo. Puno toga smo zajedno napravili i zato se iskreno radujem suradnji sa svima vama, na čelu s budućim gradonačelnikom Žulićem i njegovom zamjenicom, zaključio je Flego. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa