Kajfeš: Tko je neozbiljan i neodgovoran? Kajin, Jakovčić ili oba?

0
Zrinko Kajfeš, predsjednik GO HDZ-a Pule (Snimila: Paola Albertini)
Zrinko Kajfeš, predsjednik GO HDZ-a Pule (Snimila: Paola Albertini)

Drago nam je da je Jakovčić progledao i  shvatio da je ponašanje Kajina neozbiljno i neodgovorno, ali Kajin se u zadnjih 20 godina nije promijenio niti za vlas. On je od početka svoje političke karijere neodgovoran i neozbiljan i njegovo lupetanje nanosi štetu ne samo IDS-u nego cijeloj Istri, ali Jakovčiću je očito bitnija šteta koju je Kajin u svoja dva-tri šampionska istupa nanio IDS-u, od one štete koju je Kajin nanosio Istri tokom svoje političke karijere. 

HDZ odavno upozorava, i nećemo se umoriti od naglašavanja štete koju je Kajin svakodnevno nanosio Istri.  Njegovi šampionski nastupi mogu izgledati ponekad simpatično, ali oni su u biti na razini performansa harlekina. Veću štetu je Kajin nanio svojim djelovanjem npr. potpisivanjem dokumenata za koje nije imao pojma što potpisuje (Barbariga), a najveću štetu nanio je svojim nedjelovanjem, jer tijekom  20 godina provedenih  u saboru nije niti jedan relevantan projekt donio u Istru, naprotiv rastjerao je potencijalne ulagače.

Jakovčić je, dok je Kajin lupao po HDZ-u (kao omiljenom tamburu), govorio „Kajina bi, da ne postoji, trebalo izmisliti“, ali sad kad je počeo lupati po IDS-u, Kajina je proglasio neodgovornim i neozbiljnim.

Neozbiljan i neodgovoran je zapravo Jakovčić koji je kao alfa i omega IDS-a dozvolio Kajinu da dvadeset godina nanosi štetu Istri, ali je reagirao tek kad je nanio štetu IDS-u. Neodgovornost i neozbiljnost je još veća kad se sjetimo svih oponenata unutar stranke koji su tijekom 20 godina nestajali jer su se usudili suprotstaviti Jakovčiću, a ne samo neozbiljnost i neodgovornost nego slobodno možemo reći i nesposobnost i nekompetentnost IDS-a se najbolje zrcali u kadrovima s kojima se Jakovčić okružio. To je jednostavno činjenica, a ne nikako omalovažavanje i podcjenjivanje političkog puta Ivana Nina Jakovčića. (Zrinko Kajfeš, predsjednik GO HDZ-a Pule)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa