Automobilska utrka Memorijal Mladen Žulić i Moreno Komar u nedjelju u Buzetu

0
Marin Nežić - domaći favorit utrke
Marin Nežić - domaći favorit utrke

Ljubitelji oktana more i hladovinu u nedjelju će zamijeniti još jednim automobilističkim događajem. Riječ je o automobilskoj utrci "Memorijal Mladen Žulić i Moreno Komar" koja se 15. srpnja održava u Buzetu.

Utrka na kojoj se očekuje dolazak 30-ak vozača iz Istre i Primorsko-goranske županije, boduje se za Prvenstvo auto i karting lige zapad u kronometar vožnjama i Prvenstvo istarske rivijere, a tradicionalno je organizira Auto klub Buzet Autosport,

Lokacija održavanja utrke je ista – parkiralište Istarskog vodovoda u Sv. Ivanu u neposrednoj blizini Buzeta, a sama staza bitno je izmijenjena, gotovo je dvostruke dužine te je vrlo atraktivna i tehnički zahtjevna.

Od domaćih predstavnika favorit je Marin Nežić, trenutno jedan od vodećih nakon četiri od ukupno šest utrka prvenstva. Favoriti utrke su još Dejan Kopajtić, Zoran Vidmar i Nino Andrejević. Utrka počinje u nedjelju, u 8 sati tehničkim prijemom i verifikacijom dokumenata. U 9,50 počinje trening, u 11 službena vožnja, a proglašenje pobjednika predviđeno je za 18 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa