Chocolate Disaster jazz kvartet u srijedu u Areni

0
Chocolate Disaster jazz kvartet
Chocolate Disaster jazz kvartet

Arheološki muzej Istre, organizira uz pomoć suorganizatora Turističke zajednice Grada Pule, Istarske glazbene scene mladih i Jazzbine Pula novi program pod nazivom „Glazbene večeri u Areni". U srijedu s početkom u 21 sat u Areni će nastupiti Chocolate Disaster jazz kvartet.

Chocolate Disaster jazz kvartet sastavljen je od studentica odsjeka za jazz Glazbene akademije u Grazu (Universität für Musik und darstellende Kunst Graz).

Jazz sastav čine: Anna Doblhofer (AUT) na klaviru, Leonore Hollauf (AUT) na kontrabasu, Anna Keller (GER) na altosaxofonu i Lada Obradović (CRO), na bubnju. Jazz kvartet kojega su osnovale četiri ambiciozne djevojke jedna je nježno, slatko-gorka konstelacija, na koju su utjecale tradicionalne veličine kao što su Bill Evans, Paul Chambers, Cannonball Adderley, Max Roach… Težište ipak stavljaju na izvedbu modernih aranžmana jazz standarda glazbenih velikana u vlastitoj obradi te groovy kompozicija legendardnog Eddie Harrisa.

Cilj programa „Glazbene večeri u Areni“ je tijekom srpnja i kolovoza posjetiteljima amfiteatra ponuditi novi kvalitetan glazbeni sadržaj. Svi posjetitelji Arene koji kupe ulaznicu za amfiteatar na dan održavanja koncerta mogu poslušati i koncerte u večernjim satima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa