OL Istria novim spotom predstavlja regiju svog nastanka

0
Novi OL Istria spot prikazuje zemlju porijekla ovog vrijednog branda
Novi OL Istria spot prikazuje zemlju porijekla ovog vrijednog branda

Početak ljetne sezone, brand OL Istria započinje novim i zanimljivim spotom, koji prepoznatljivim kadrovima Istre, prenosi emocije i doživljaj regije uz neizostavne masline, maslinike te maslinova ulja OL Istria.

OL Istria ekstra djevičansko maslinovo ulje izvrsne kakvoće, laganog voćnog mirisa zelenog ploda masline, blage gorčine i pikantnosti, rezultat je stalne provjere kvalitete i kontroliranog procesa proizvodnje. Sa samo jednom kapi maslinova ulja OL Istria, mirisi i okusi Istre obogaćuju svaki obrok najboljim nutritivnim sastojcima koji su nužni za vitalnost i važan su dio svakodnevne prehrane.

Kvaliteta OL Istria ekstra djevičanskog maslinovog ulja potvrđena je i ove godine na međunarodnom natjecanju „TerraOlivo 2012“ koje je bilo održano u Jeruzalemu, a gdje je OL Istria odnijela nagradu za najbolje međunarodno ekstra djevičansko maslinovo ulje različitih sorti. Ovo je samo jedna od prestižnih nagrada koje je ovo ulje osvojilo. Podsjetimo također, kako je OL Istria prošle godine osvojila prvo mjesto na natjecanju „Extra Virgin Olive Oil World Championship“ koje je bilo održano u New Yorku.

Novi OL Istria spot prikazuje zemlju porijekla ovog vrijednog branda te je samo jedan od načina na koji vrhunski domaći brandovi, zahvaljujući profesionalcima, pomažu u naporima da se i naša zemlja pozicionira kao zemlja vrhunskih i vrijednih maslinovih ulja.

Spot se može pogledati i na službenim stranicama branda OL Istria www.olistria.com.hr, gdje se mogu pročitati i sve dodatne informacije o ovom vrlo vrijednom hrvatskom brandu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa