Grdović se Jaguarom zabio u zid, a mora nastupati u Poreču

0
Foto: Index/Facebook/YouTube
Foto: Index/Facebook/YouTube

U srijedu navečer, vraćavši se kući iz provoda, Grdović je svoj skupocjeni Jaguar parkirao u betonski zid jedne kuće u Arbanasima, zadarskom kvartu u kojem i sam živi, piše Index.

"U srijedu 28. prosinca, u 23.55 sati, u Ulici Denisa Bajla u Zadru, 58-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,4 promila upravljao je automobilom Jaguar zadarskih registarskih oznaka te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti udario u betonski zid kuće", rečeno je u zadarskoj policiji.

Kako neslužbeno doznaje Index, riječ je upravo o Mladenu Grdoviću popularnom pjevaču koji je najpoznatiji po - prometnim nesrećama. No, Index također doznaje da mu je u bolnici u krvi utvrđen čak 3,61 promil.

Grdović je prebačen u zadarsku bolnicu te će protiv njega policija podnijeti optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće i vožnje u pijanom stanju, donosi Index. Prema pisanju portala Zadarski.hr Grdović je pušten na kućnu njegu. Podsjećamo da bi na Staru godinu Grdović trebao nastupiti u Poreču.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa