Multifunkcionalni trg i Malin najveći ovogodišnji projekti u Medulinu

0
Načelnik Goran Buić predstavlja općinske projekte
Načelnik Goran Buić predstavlja općinske projekte

U prostorijama multimedijalnog centra „3mc“ u Medulinu 29. prosinca održan je prijem poslovnih partnera i suradnika Općine Medulin. Tom prigodom načelnik općine Goran Buić predstavio je ostvarene općinske projekte među kojima valja istaći uređenje multifunkcionalnog trga i revitalizaciju vjetrenjače tj. „Malina na vitar“.

Buić je pored projekata Općine Medulin u 2016. godini, predstavio i izniman rad općinskih poduzeća. Tako je Albanež d.o.o. u ovoj godini pustio u pogon dva uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, a izniman uspjeh postigao je i Med eko servis d.o.o. koji je u ovoj godini uvođenjem selektivnog prikupljanja otpada uspio podići udio odvajanja komunalnog otpada za više od 25 posto.

Općinsko poduzeće Buža d.o.o u ovoj godini provodi dugo očekivano odmuljavanje porta u Medulinu, a Javna ustanova Kamenjak ostvarila je rekordnu sezonu.

Dječji vrtić Medulin zaslužan je za brojne projekte, radionice i znanstveni skup te se nametnuo kao ponajbolji vrtić u Republici Hrvatskoj.

Turistička zajednica Općine Medulin zabilježila je preko 2,5 milijuna noćenja, a očekuje se i povećanje u narednim godinama.

Načelnik Goran Buić zahvalio se i predsjedniku Općinskog vijeća, vijećnicima Općine Medulin, mjesnim odborima i stručnim službama na angažmanu pri realizaciji proračuna. Nakon predstavljanja projekata i planova Buić se zahvalio i ostalim prisutnim poslovnim partnerima i suradnicima iz Istarske županije, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva unutarnjih poslova RH, Ministarstva obrane RH, Arenaturista i ACI Marine Pomer te im poželio uspješnu 2017. godinu. 

Poslovni suradnicii partneri Općine Medulin 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa