Podjela poklon paketa najpotrebitijim Pazinjanima

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kako bi svojim najpotrebitijim građanima uljepšao božićne i novogodišnje  blagdane, Grad Pazin je i ove godine pripremio 90 prigodnih poklon paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala u vrijednosti od 150,00 kuna. Popis najpotrebitijih građana sastavljen je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Pazin, Gradskim društvom Crvenog križa Pazin te predstavnicima vijeća Mjesnih odbora Grada Pazina.

Podjela paketa vrši se u suradnji s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, u srijedu 14. prosinca i četvrtak 15. prosinca  u njihovim prostorima na adresi Ernesta Jelušića 2. Za osobe koje nisu u mogućnosti same podignuti paket, a dobile su poziv za podizanje istoga, to umjesto njih može učiniti i netko drugi uz  predočenje osobne iskaznice i broj OIB-a osobe koja je ostvarila pravo na paket. Paketi koji se na taj način ne podijele biti će korisnicima osobno dostavljeni na kućnu adresu.

Osim toga, Grad Pazin je za korisnike s područja Grada Pazina smještene u Ustanovama socijalne skrbi i udomiteljskim obiteljima kao i za članove Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama Pazin i Poludnevnog boravka Doma Motovun, osigurao dodatna sredstva za kupnju sadržaja 61 prigodnog poklon paketa, u pojedinačnoj vrijednosti od 120,00 kuna. Njima će poklone uručiti socijalne radnice iz Centra za socijalnu skrb Pazin, koje će ih kao i svake godine posjetiti i razveseliti u njihovim ustanovama.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa