Županov zamjenik Vedran Grubišić boravi u Sarajevu

0
Sarajevo
Sarajevo

Na tradicionalnom Međunarodnom poslovnom forumu "Regionalna privredna saradnja i ekonomski razvoj",  što se održava u Sarajevu, u ime Istarske županije sudjeluje zamjenik župana Vedran Grubišić.  Domaćin Poslovnog foruma je Vanjskotrgovinska komora (VTK) Bosne i Hercegovine, a organizator je Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope – Zenica.

Forum je značajna gospodarska manifestacija, na kojoj sudjeluje   oko 200 uglednih menadžera, znanstvenika i ekonomskih eksperata iz jugoistočne i srednje Europe. Najviše se razgovaralo o aktualnom stanju u gospodarstvu i iznalaženju putova izlaska iz krize.

"Bez obzira na sve napore koje jedna zemlja ulaže u rješenje ovog problema bez regionalnog povezivanja nije moguće se ekonomski razvijati, a pogotovo za zemlje bivše Jugoslavije koje su nekada imale jedinstven ekonomski prostor"- rekao je Igor Gavran, projekt menadžer VTK BiH.

Na Poslovnom forumu, na  kojem sudjeluju predstavnici 20-tak europskih  država, bit će, po 22. put, izabrani najbolji menedžeri godine jugoistočne i srednje Europe. Podsjetimo, prošle je godine  Puljanin Branimir Muidža, generalni direktor Tvornice cementa Kakanj, osvojio  titulu «Šampion biznisa».

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa