Zapošljavaju se bankari, komercijalisti, voditelji prodaje, prodavači

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

KENTBANK za svoju poslovnicu u Puli zapošljava Voditelja poslovnog odnosa. Osnovni zadaci su akvizicija novih klijenata, uspostavljanje, razvoj i održavanje poslovnog odnosa s postojećim klijentima, prodaja proizvoda i usluga Banke te analiza financijskih izvješća klijenata. Za obavljanje posla potrebna je VSS ekonomskog usmjerenja, poznavanje engleskog jezika te iskustvo u poslovanju s pravnim osobama u bankarskoj instituciji. Na oglas se možete prijaviti do 15. prosinca.

Tvrtka Labirint je dio nizozemske kompanije Cenosco BV, te zajedno rade s grupom klijenata u softverskoj industriji. Tim stručnjaka odlikuje točnost, brzina, fleksibilnost i prilagodba svim situacijama, a sada trebaju novog člana tima koji će raditi s 15 profesionalaca i to u novim prostorima. Otvorena pozicija Software engineer čeka vašu prijavu do 25. prosinca.

Zbog povećanja posla u kompaniji Bekament javila se potreba za zapošljavanjem djelatnika na poziciji Komercijalista. Tvrtka postoji već 24 godine, a njezin razvojni put temelji se na vrhunskom i stalnom razvoju svih proizvoda, stalnom poboljšanju tehnološkog procesa proizvodnje te na timskom radu popraćenom poslovnim zadovoljstvom. Iskustvo u prodaji fasadnih žbuka i boja je poželjno, kao i sklonost timskom radu i samostalnost u poslu. Rok prijave: 13. prosinac.

Tvrtka backaldrin International The Kornspitz Company GmbH je vodeći proizvođač sirovina za pekarstvo u Austriji i prisutna je u više od 100 zemalja širom svijeta. Za tvrtku kćer u Hrvatskoj traže Voditelja prodaje, osobu koja ima završeno obrazovanje u prehrambenom području, prodajno iskustvo, iskustvo u vođenju poslovnog tima te je karakteriziraju samoinicijativnost, neovisan i strukturiran način rada. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 27. prosinca.

Yamamay i Carpisa dio su grupacije koja broji preko 1.200 zaposlenika diljem svijeta. Trenutno traže djelatnike na poziciji Zamjenika poslovođe - prodavača za novu poslovnicu Carpisa u Rijeci. Od kandidata se očekuje iskustvo u maloprodaji, računalna pismenost, znanje engleskog jezika te izvrsne komunikacijske vještine, ljubaznost i uljudnost. Ako zadovoljavate uvjete radnog mjesta, pošaljite prijavu do 11. prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa