Prosinac u večernjim satima bez prometa na Giardinima

0
Giardini
Giardini

U periodu od 19 do 1 sati svakog dana od 2. prosinca 2016. godine do 2. siječnja 2017. godine za promet svih vozila, osim autobusa javnog gradskog prijevoza putnika i autotaksi prijevoza, bit će zatvorena Laginjina ulica i Giardini do Zagrebačke ulice s naznačenom privremenom prometnom signalizacijom, dok će na samom kolniku raskrižja Laginjine i Dobriline ulice i raskrižja Laginjine i Smareglijine ulice u tom razdoblju dodatno biti postavljeni branici s odgovarajućim znakom zabrane prometa u oba smjera, te će redari po potrebi usmjeravati vozače i davati dodatne informacije.

Namjera je Grada svim sugrađanima omogućiti bezbrižno uživanje u bogatim programima u centru grada, posebice na Giardinima i na Portarati.

Nadalje, Grad Pula će svim svojim sugrađanima u periodu od 2. prosinca 2016. godine do 2. siječnja 2017. godine svaki četvrtak, petak, subotu i blagdane omogućiti besplatan javni gradski prijevoz u periodu od 19 do 1 sat. Ujedno će se za te dane uvesti i dodatni polasci na linijama 1 (Šijana-Stoja), 2a (Autobusni kolodvor-Verudela) i 3a (Šijana-Verudela) i to u 23.05, 00.05 i 00.45 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa