U Pazinu održan tradicionalni košarkaški kamp

03.07.2012 - 12:03
Košarkaški kamp "Mladi za mlade"
Košarkaški kamp "Mladi za mlade"

Tradicionalno pod imenom "Mladi za mlade", koncem školske godine, održava se pazinski košarkaški kamp. Ove godine treba napomenuti da je sredinom tjedna, u tijeku održavanja kampa, gost bio Sandro Nicević proslavljeni istarski internacionalac, koji je pred dvije godine bio ljubimac mladih pazinskih košarkaša na utakmici Hrvatska - Slovenija.

Veliki čovjek i sportaš, još uvijek aktivan u međunarodnoj košarci, simpatični Sandro, koji započeo je sa studiranjem na Višoj trenerskoj školi, održao je trening s mladim pazinskim košarkaškim nadama.

Također u radu kampu sudjelovali su Jerko Ćus kao koordinator i treneri Nermin Hodžić, Jasenko Vujasinović, Ivor Sirotić, Dario Lukšić, Nevio Ferenčić, Ante Ćus i Tedi Daus.

Odigrana je i utakmica najmlađih pazinskih košarkaša i prijatelja iz Kastva koje vodi trener Eugen Tončinić. Ako kažemo da Pazin tijekom cijele godine živi košarku, onda je subota, u pravilu koncem lipnja, dan kada se uz košarka danonoćno živi, a druže se igrači, treneri, prijatelji kluba i roditelji.

Uz pizzu i pečeno meso na roštilju, roditelji su pili hladno pivo, a djeca sokove, a do dugo u ljetnu noć ili bolje rečeno jutro, mladi su ležerno driblali i šutirali na koš, a stariji pričali o jednoj temi, upravo o košarci.

Tweet

Posljednje novosti