Dvoje teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći na cesti Rovinj-Bale

29.06.2012 - 11:06
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila 28. lipnja oko 18,30 sati u Rovinju tri su osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 33-godišnji Danac upravljajući Toyotom Avensis, iz smjera Rovinja prema Balama, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i prednjim dijelom udario stražnji dio Opel Corse, kojim je u istom smjeru upravljao 79-godišnjak iz Rovinja.

Naime, automobil Opel Corsa je prije nesreće bio zaustavljen u namjeri skretanja u lijevo za naselje Madonna di Campo radi propuštanja Opel Astre, kojom je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Rovinja. Došlo do kontakta prednje strane Opel Corse i bočne stranu Opel Astre uslijed čega je Opel Astra sletjela izvan kolnika i udarila u zid.

Sudionici prometne nesreće su prevezeni u Opću bolnicu Pula, gdje je utvrđeno da su teže ozlijeđeni vozač Opel Corse i njegova suvozačica 73-godišnjakinja iz Rovinja, te suvozačica iz Opel Astre, 53-godišnjakinja iz Rovinja dok je vozač Toyote lakše ozlijeđen.

Protiv danskog državljanina podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće, izvijestila je istarska policija.

Tweet

Posljednje novosti