tinjan

Budite na milenijskoj fotografiji Sajma pršuta i osvojite nagradu!

0
Tinjan iz zraka
Tinjan iz zraka

Povodom jubilarnog 10. Internacionalnog sajma pršuta, u Tinjanu će se 16. listopada snimiti Milenijska fotografija, a za snimanje će biti zadužen poznati fotograf Šime Strikoman. Tinjanu će to biti prva takva fotografija, a Strikoman je svojim objektivom snimio na stotine njih.

Slikanje Milenijske fotografije održat će se drugog dana sajma, u nedjelju na glavnom trgu u Tinjanu u 12 sati. Naglašavamo da svi koji sudjeluju moraju doći na mjesto slikanja najkasnije u 11 sati radi podijele majica i dobivanja uputa kako sudjelovati u fotografiji. Na fotografiji će biti snimljeno čak 410 osoba. Želite li i vi biti dio Milenijske fotografije kojom će biti obilježena deseta obljetnica ISAP-a prijavite se na email: blanka.sincic@istra-istria.hr.

Na fotografiji mogu sudjelovati svi zainteresirani, te se po prijavi može prijaviti više osoba, ali je potrebno navesti ime i prezime osoba za koje se prijavljuje. Važno je napomenuti da svi sudionici Milenijske fotografije dobivaju kao poklon majicu i ulaznicu za Internacionalni sajam pršuta ISAP 2016. Tinjan, te da sa sobom moraju obavezno donijeti kupon koji šaljemo u privitku potvrde o sudjelovanju, kao i osobnu iskaznicu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa