Zapošljavaju Erste banka, Puljanka Brionka, Plus Hosting, Auctor agencija i Novatec

0
Traže se Linux sistem administrator i programer sustava automatizacije (foto: Ilustracija)
Traže se Linux sistem administrator i programer sustava automatizacije (foto: Ilustracija)

Tvoj posao u Erste banci sazdan je oko potreba klijenata, a oni trebaju bankare koji aktivno slušaju, postavljaju pitanja i fleksibilno reagiraju na promjene. Erste banka u Puli zapošljava Direktora Filijale (m/ž). Idealan kandidat ima VSS ekonomskog usmjerenja, minimalno 3 godine radnog iskustva u radu s građanstvom, odlično poznaje lokalno tržište i proizvode i usluge Banke namijenjene građanstvu. Prijavite se na oglas do 10. listopada putem MojPosao.

Puljanka – Brionka najveća je tvrtka u Istarskoj županiji specijalizirana za proizvodno – prerađivački sustav proizvoda od brašna i pekarskih proizvoda s tradicijom dugom 70 godina. Za radno mjesto u Puli zapošljavaju dva Diplomirana inženjera prehrambene tehnologije (m/ž) na neodređeno vrijeme. Opis posla uključuje rukovođenje i organizaciju rada, pripremu plana proizvodnje, koordinaciju rada u smjeni, praćenje i kontrolu proizvodnog procesa i ostale aktivnosti po potrebi. Poslodavac nudi sufinanciranje smještaja, a prijaviti se možete do 10. listopada.

Plus Hosting, vodeći hrvatski pružatelj web hostinga i povezanih usluga, osnovan je početkom 2001. godine, a danas drži vodeće mjesto pružatelja usluga u regiji. Uz osnovno poslovanje Plus Hosting se uspješno plasira kao integrator e-commerce i media poslovnih rješenja. Zapošljavaju Linux Sistem Administratora i u potrazi su za iskusnom osobom s najmanje 2 godine iskustva u administriranju IT sustava. Sve detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Auctor agencija za privremeno zapošljavanje, traži djelatnika za prijem ambalaže u sklopu trgovačkog centra u Puli. Radno iskustvo nije potrebno, a na oglas se možete prijaviti do 10. listopada.

Stručni tim tvrtke Novatec, sa sjedištem u Labinu, čine inženjeri specijalizirani na području automatizacije. Novatec nudi kvalitetna rješenja po principu 'ključ u ruke' kao i iznalaženje najboljih rješenja za postojeća postrojenja. U svrhu daljnjeg razvoja, zapošljavaju Projektanta/ programera sustava automatizacije. Kandidat mora imate elektrotehničko znanje, a mjesto rada je, osim Labina, na lokacijama klijenata širom svijeta.

Sezona u Hrvatskoj traje čitavu godinu! Za svakodnevnu ponudu poslova u turizmu i ugostiteljstvu, pratite MojPosao u turizmu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa