Evo kako će izgledati budući hotel Park u Rovinju!

0
Projekcija budućeg hotela (izvor: Jutarnji list)
Projekcija budućeg hotela (izvor: Jutarnji list)

S početkom sezone 2018. godine, jedna od najljepših hotelskih pozicija na Mediteranu, ona s koje pogled puca prema staroj rovinjskoj gradskoj jezgri s jedne, i Zeleni otok (otok sv. Katarina) s druge strane, napokon će dobiti i hotelske kapacitete kakve zaslužuje, piše Jutarnji list.

Nije slučajno riječ o najvećoj turističkoj investiciji koju će Hrvatska dobiti sljedeće godine, rušenju starog i izgradnji potpuno novog hotela Park u Rovinju, pothvatu vrijednom nešto malo manje od 600 milijuna kuna, a čiji je značaj potvrđen i na ovotjednoj sjednici tehničke Vlade.

Ona je u četvrtak, naime, odabrala dva projekta s liste investicijskih projekata koji su nakon godina čekanja napokon proglašeni strateškima, a među kojima je i hotel Park rovinjske hotelijerske kompanije Maistre. Njegovom realizacijom ova će tvrtka, potvrdili su nam to iz kompanije, dovršiti uređenje ekskluzivne zone Monte Mulini, u kojoj već sada posluju odlični i hvaljeni Maistrini hoteli Lone i Monte Mulini, a čak 30 milijuna kuna Adris grupa tamo je uložila i u preuređenu šetnicu Mulini Beach, koja je otvorena građanima i koja je itekako podigla vrijednost cijele te mikrolokacije.

“Ohrabruje činjenica da je Vlada prepoznala izvrsnost našeg projekta i korisnost naših investicijskih napora za širu zajednicu. Riječ je o projektu vrijednom gotovo 600 milijuna kuna, koji će otvoriti stotinjak novih radnih mjesta”, ekskluzivno za Jutarnji list izjavio je predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović.

Interes javnosti za iznimno vrijednu Adrisovu investiciju ne jenjava otkako je ova kompanija najavila kako će za potrebe izgradnje hotela Park u potpunosti srušiti staru hotelsku zgradu, koja će u listopadu ispratiti svoje posljednje goste te će potom biti sravnjena sa zemljom, a na njoj će za dvije godine izrasti jedan od najljepših i najzanimljivijih hotelskih kapaciteta u zemlji.

Iz tvrtke Adris grupa Jutarnjem listu ekskluzivno su prepustili pet rendera za budući hotel Park, koje prvi objavljujemo i iz kojih se vrlo dobro vidi kakvom su se arhitekturnom, krajobraznom i dizajnerskom vizijom vodili stručnjaci iz arhitektonskog studija 3LHD, inače dugogodišnji partneri rovinjske Maistre, koji su s ovom kompanijom već surađivali na projektima rovinjskih hotela Lone, resorta Amarin i Adriatic hotela.

Više pročitajte na Jutarnji.hr

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa