Pula domaćin Državnog natjecanja hrvatske vatrogasne mladeži

0
Elena Puh Belci i Aleksandar Matić s predstavnicima Organizacijskog odbora i Voditeljstva natjecanja vatrogasne mladeži
Elena Puh Belci i Aleksandar Matić s predstavnicima Organizacijskog odbora i Voditeljstva natjecanja vatrogasne mladeži

Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci 22. rujna je u pratnji pročelnika Ureda Grada Aleksandra Matića u prostorijama Komunalne palače primila predstavnike Organizacijskog odbora i Voditeljstva natjecanja vatrogasne mladeži na čelu s načelnikom Hrvatske vatrogasne zajednice Željkom Popovićem.

Prijemu su nazočili i voditelj natjecanja Ivan Barić, zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice i županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac, predsjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Valter Drandić te Klaudio Karlović ispred JVP Pula.

U ime grada domaćina srdačnu dobrodošlicu prisutnima je uputila zamjenica gradonačelnika koja je svim natjecateljima poželjela mnogo sreće na nadolazećem Državnom natjecanju vatrogasne mladeži.

Načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice istaknuo je dobru suradnju Grada i drugih suorganizatora nadodavši pritom kako se natjecanje ovakvog tipa u Puli održava već treći put. U to je ime zamjenici gradonačelnika uručio zahvalnicu za doprinos prilikom organizacije državnih natjecanja vatrogasaca.

Ovom su prigodom najavljena dva natjecanja, 12. Državno natjecanje vatrogasne mladeži koje će se održati 24. rujna te 7. Državno natjecanje vatrogasaca RH koje je zakazano za 1. listopada, oba na stadionu SRC-a Uljanik. „Na natjecanju vatrogasne mladeži sudjelovat će 130 ekipa s 1.500 učesnika iz Hrvatske, od čega će iz Istarske županije nastupiti šest ekipa s ukupno 72 učesnika. Pobjednici županijskih natjecanja s područja cijele Hrvatske natječu se u vatrogasnim disciplinama primjerenima uzrastu od 12 do 16  godina“, istaknuo je Dino Kozlevac.

Natjecanje u subotu započinje u 7.00 i traje do 14.00 sati, a svečani dio, uz mimohod i proglašenje rezultata natjecanja, bit će održan od 16.00 do 18.00 sati. Domaćin i suorganizator natjecanja je Vatrogasna zajednica Istarske županije, a organizator Hrvatska vatrogasna zajednica.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa