U Areni otvoreno deveto izdanje Outlook festivala

0
Gradonačelnik Boris Miletić sa zamjenikom veleposlanika i organizatorima
Gradonačelnik Boris Miletić sa zamjenikom veleposlanika i organizatorima

Uoči samog početka devetog izdanja Outlook festivala, 31. kolovoza je pulskom hotelu Amfiteatar održan prigodni prijem na kojemu su uz predstavnike medija i organizatora sudjelovali pulski gradonačelnik Boris Miletić, istarski župan Valter Flego i zamjenik veleposlanika Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske Peter Thomas Clements.

Miletić je i ovom prigodom istaknuo kako je zahvaljujući Outlook festivalu Pula postala  prava hit destinacija. "Outlook kao i Dimensions festival uspjeli su ostvariti iznimnu svjetsku popularnost zahvaljujući vrhunskom programu i organizaciji te odličnoj atmosferi i jedinstvenoj lokaciji u Puli. Zbog same kvalitete i održivosti festivala, s organizatorima smo razvili iznimno uspješan partnerski odnos i s naše strane imaju maksimalno razumijevanje i podršku te vjerujem u nastavak naše suradnje", kazao je Miletić.

Odličnu suradnju u ime organizatora potvrdio je i Joe Barnett koji je izrazio zadovoljstvo što je Pula ponovno domaćin jednog od najboljih glazbenih festivala Europe, a zamjenik veleposlanika Peter Thomas Clements naglasio je važnost festivala za britansku glazbenu industriju i lokalno gospodarstvo. Deveto izdanje Outlook festivala jučer je u pulskoj Areni otvorio Damian ‘Jr. Gong’ Marley, sin legendarnog Boba Marleyja. Uz ukupno deset glazbenika na antičkoj pozornici opremljenoj sjajnim vizualima i vrhunskom produkcijom, Marley je pokazao jedinstveni dar za kombiniranje dancehall, reggae i hip-hop glazbe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa