Svečano otvoren Pula City Mall

0
Čast da svečano prerežu vrpcu pripala je pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću, županu Valteru Flegu, predstavniku investitora Nevenu Mariću i direktoru grupacije MID Andreasu Messneru
Čast da svečano prerežu vrpcu pripala je pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću, županu Valteru Flegu, predstavniku investitora Nevenu Mariću i direktoru grupacije MID Andreasu Messneru

Pula City Mall, prvi šoping centar u Puli otvoren je 31. kolovoza a tim je povodom održana prigodna svečanost na kojoj su nazočili brojni uzvanici. Čast da svečano prerežu vrpcu i time centar proglase otvorenim pripala je pulskom gradonačelniku Borisu Miletiću, istarskom županu Valteru Flegu, predstavniku investitora Nevenu Mariću i direktoru austrijske grupacije MID Andreasu Messneru.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić izrazio je zadovoljstvo što je novi centar omogućio i otvorio nova radna mjesta. "Drago mi je što danas otvaramo prvi i zasad jedini šoping centar u Puli i cijeloj Istarskoj županiji. Osim što će obogatiti trgovačku ponudu regije i ponuditi puno veći izbor, Pula City Mall otvorio je i najmanje dvjesto novih radnih mjesta, a kroz komunalne naknade i davanja Pula je prihodovala dodatna sredstva u svoj proračun koja će se usmjeriti u razvoj infrastrukture i poboljšanju standarda života u Puli i regiji", kazao je Miletić.

Svečanost otvorenja uveličana je donacijom lokalnoj zajednici. Predstavnici Pula City Malla donirali su 60 tisuća kuna inicijativama koje nesebično i predano rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici. Neven Marić uručio je čekove sa po 20 tisuća kuna  ravnateljici Dječjeg doma Ruža Petrović – Pula Davorki Belošević, predsjednici Društva multiple skleroze Istarske Županije Snježani Raić te Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda – Pula, ravnateljici Loretti Morosin. Kako je jučer rečeno, centar se prostire na 13 tisuća kvadratnih metara, u njega je uloženo preko 20 milijuna eura, a kupcima je na raspolaganu 18 brendova iz trgovinske, ugostiteljske i uslužne djelatnosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa