Ove subote na pulskoj tržnici srdele na gradele

0
U subotu, 23. lipnja, održat će se tradicionalni Eko sajam na pulskoj tržnici
U subotu, 23. lipnja, održat će se tradicionalni Eko sajam na pulskoj tržnici

U organizaciji Tržnice d.o.o. Pula i IEP-a (udruge Istarski eko proizvod), u subotu, 23. lipnja, održat će se tradicionalni Eko sajam na pulskoj tržnici.

Iz mjeseca u mjesec,  vrijedni proizvođači ekoloških proizvoda nudili su i prezentirali svojih ruku djela. Vrhunski ekološki proizvodi i prerađevine od istih mogli su se naći upravo ovisno o dijelu godine i godišnjem dobu u kojem se održavala pojedina manifestacija.

Ljeto donosi pregršt novih i svježih proizvoda. Zato dođite na pulsku tržnicu, potražit eko proizvode na štandovima pored zgrade pulske tržnice, na Narodnom trgu (pored fontane), od 9 do 12 sati.

Osim navedenog Eko sajma, tržnica nudi ove subote posebno ističemo slavlje 20-tog rođendana agencije Avenue koja će ovom prigodom nuditi građanima Pule i posjetiteljima kulinarsko-zabavni program „Sardele na gradele“. Uz fetu kruha i vino po popularnoj cijeni od 10 kuna, moći ćete uživati u glazbenom programu dua Magic i animaciji voditelja Budimira Žižovića.

Posebni gosti ove subote na tržnici su predstavnici organizatora prvog Festivala sira u Istri. Naime, upravo će se na pulskoj tržnici održati promocija ovog Festivala mirisa i okusa. Festival sira održat će se u Svetvinčentu od 29. lipnja do 1. srpnja. Program koji je planiran na pulskoj tržnici održat će se od 9 do 12 sati.

Izlagači Eko sajma:

OPG STIPANČIĆ - lavanda i proizvodin od lavande
DR OMEGA - hladno prešana ulja sjemenki crnog kima, konoplje, grozđa i cameline sative
A&Ž- med i pčelinji proizvodi
OPG KUFTIĆ- povrće i presadnice
OPG BEL - lavanda i proizvodi od lavande
OPG TURNŠEK - voće, povrće, žitarice
KUMPARIČKA - proizvodi od kozjeg mlijeka
OPG MARTINOVIĆ - povrće i proizvodi od kozjeg mlijeka

Gosti:
OPG RADOLA - proizvodi od maslinovog drveta
A DUE ČOKOLADA - ekološka čokolada

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa