U Umagu mladić i djevojka iz Rijeke razbili automat za parking pa vrijeđali policajce

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Umaška je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila osnove sumnje da su 24-godišnjak iz Rijeke i 21-godišnjakinja iz Karlovca počinili kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Postupajući po dojavi da su jučer poslije ponoći mlađe osobe oštetile aparat na naplatu parkiranja u Mlinskoj ulici u Umagu, policajci su u Ulici 8. ožujka, zatekli  mladića i djevojku koji su opisom odgovarali počiniteljima. Kako bi im provjerili identitet, policijski službenici zatražili su od njih dokumente, no mladić i djevojka su to odbili te su počeli vikati i vrijeđati policijske službenike.

U jednom trenutku djevojka se počela i trčeći udaljavati s mjesta događaja, no policijska službenica ubrzo ju je sustigla te je 21-godišnjakinja uhićena, kao i 24-godišnjak, koji je nastavljao s činjenjem prekršaja.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv mladića i djevojke podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, dok se radi počinjenja kaznenog djela protiv njih podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa