U sudaru dvaju motocikala poginuo N.V. iz Kaštelira

0
Nesreća se dogodila na ravnom djelu ceste Kukci - Nova Vas
Nesreća se dogodila na ravnom djelu ceste Kukci - Nova Vas

N.V. iz Kaštelira je izgubio život u sudaru dvaju motocikla koji se dogodio 10. lipnja oko 18 sati na cesti Kukci - Nova Vas.

Prema policijskom izviješću, nesreća se dogodila kada je 45-godišnjak iz Poreča upravljao mopedom Piaggio, pulskih tablica iz smjera Kukci prema Novoj Vasi. Dolaskom do skretanja za makadamski put, muškarac je započeo skretati, bez da se je uvjerio da tu radnje može izvesti bez da ugrožava druge sudionike u prometu.

Budući ga je u tom trenutku već počeo pretjecati motocikl Honda, pulskih registracijskih oznaka, kojim je nepropisnom brzinom upravljao 26-godišnjak s područja Kaštelir - Labinci, Honda je prednjim dijelom udarila u zadnju stranu mopeda.

Nakon sudara, vozači su s motociklima pali na kolnik, a Honda se zajedno s 26-godišnjakom nastavila nekontrolirano kretati te je sletjela van kolnika, gdje su motor i vozač udarili u prometni znak.

Zbog zadobivenih ozljeda, oba vozača prevezena su u OB Pula, gdje je utvrđeno kako je 45-godišnjak lakše ozlijeđen, dok je 26-godišnjak od posljedica nesreće preminuo oko 20 sati.

Za vrijeme trajanja očevida od 18,15 do 21, županijska cesta je od naselja Kukci do naselja Nova Vas bila  zatvorena te se promet odvijao okolnim pravcima.

Znak kraj ceste svjedoči o kobnoj prometnoj nesreći
Znak kraj ceste svjedoči o kobnoj prometnoj nesreći

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa