U Vodnjanu zapljenjeno 835 grama marihuane

0
Zaplijenjena droga (Foto: PU istarska)
Zaplijenjena droga (Foto: PU istarska)

Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga Policijske uprave istarske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Makedonaca u dobi od 62 i 41 godinu te su utvrdili osnove sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. U srijedu, 6. lipnja u večernjim satima policijski službenici uhitili su u Vodnjanu obojicu muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo.

Ukupno je pronađeno oko 835 grama droge (Foto: PU istarska)
Ukupno je pronađeno oko 835 grama droge (Foto: PU istarska)
Temeljem naloga Županijskog suda u Puli, policajci su u  trgovini u Ulici antifašističkih boraca pretražili 41-godišnjaka te su kod njega pronašli jednu PVC vrećicu sa suhom zelenom materijom, težine oko 51 grama, dok su u prostoru trgovine pronašli još jednu PVC vrećicu sa suhom zelenom materijom, težine oko 463 grama.

U nastavku istraživanja, pretražena je i obiteljska kuća u Trgovačkoj ulici, koju koristi 41-godišnji Makedonac te je tamo pronađeno nekoliko paketića sa suhom zelenom materijom, ukupne težine oko 321 gram i jedna precizna digitalna vaga.

Preliminarnim testiranjem pronađene materije dobivena je pozitivna reakcija na marihuanu, a sva oduzeta droga dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''. Obojica muškarca jučer su u večernjim satima privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je istarska policija.

(Foto: PU istarska)
(Foto: PU istarska)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa