Polaznici škole košarke KK Poreč i KK Ghia staff Pazin na zajedničkom košarkaškom izletu u Zagrebu

04.06.2012 - 09:06
Mladi košarkaši Pazina, Poreča i "vučići" iz Cibone
Mladi košarkaši Pazina, Poreča i "vučići" iz Cibone

Polaznici škole košarke KK Poreč i KK Ghia staff Pazin, igrači rođeni 2001. i mlađi, u subotu 2. lipnja, u jutarnjim satima, krenuli su zajednički autobusom u Zagreb na treću utakmicu doigravanja KK Cibona i KK Cedevita.

Međutim, prije same utakmice, u ranim popodnevnim satima, svaka je ekipa odigrala utakmicu u balonu Boćarskog doma na Zrinjevcu s "vučićima" vršnjacima iz KK Cibone. Nakon odigrane utakmice i obnove energije hranom i pićem uslijedile su u kasno popodne i nove utakmice s vršnjacima "lavićima" iz KK Dubrava.

Iako je rezultat najmanje važan u velikom košarkaškom danu najmlađih istarskih košarkašića vidjelo se da "znaju kako ukrotiti i mlade košarkaške zvijeri" iz glavnog grada Republike Hrvatske.

Kada su odigrali i tu utakmicu, zajednički su otišli uživati u košarci gledajući treću utakmicu doigravanja. Uslijedio je povratak autobusom  i prepričavanje događaja. Već prije povratka kućama u ranim jutarnjim satima, u autobusu uslijedilo je pitanje trenerima "kada i gdje idemo opet".

Tweet

Posljednje novosti