Članice USB-a Poreč primila zamjenica gradonačelnika

28.05.2012 - 20:00
Članice USB-a Poreč primila zamjenica gradonačelnika

Zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicima, 28. svibnja je u Maloj vijećnici gradske uprave primila članice USB-a Poreč koje su na ovogodišnjem ESDU DANCESTAR World Tour 2012 održanom nedavno u Poreču svojom koreografijom „Borderline“ osvojile prvo mjesto.

„Čestitam vam na izuzetnom uspjehu. Drago mi je kada vidim da mladi ljudi uz sve svoje školske ili fakultetske obveze uspiju uskladiti i slobodnu aktivnost u vašem slučaju to je ples koji uz sav trud i neizmjernu ljubav rezultira i prestižnom nagradom, osvojenim prvim mjestom na ovogodišnjem ESDU DANCESTAR World Tour 2012.“, rekla im je Štifanić Dobrilović.

Djevojke, na čelu sa njihovom voditeljicom Ivanom Domazet zahvalile su se zamjenici gradonačelnika na prijemu i na kotizaciji koju je Grad Poreč – Parenzo uplatio kako bi djevojke mogle nastupati na ovoj važnoj svjetskoj plesnoj manifestaciji.

Žiri je jednoglasno odlučio da smo najbolje i na to smo izuzetno ponosne. Dobile smo najviše ocjene po kategorijama opći dojam, odabir glazbe, fabula, koreografija. Bile smo drugačije od drugih i 2012. godina je definitivno naša, rekla je Ivana Domazet.
Djevojke su osim prvog mjesta osvojile i novčanu nagradu u iznosu od 3.000,00 eura koje će, kako su rekle potrošiti na kupnju nove i kvalitetne podloge za ples. Sljedeće u planu im je internacionalno natjecanje u Puli u lipnju, a svim Porečankama i Porečanima za jesen pripremaju plesnu predstavu.

Na kraju prijema, djevojke su se sa zamjenicom gradonačelnika Nadiom Štifanić Dobrilović slikale ispred gradske palače.

Tweet

Posljednje novosti