Karate klub "Lav" u iščekivanju svjetskog kupa uspješan na turniru u Opatiji

0
Čanovi karate kluba "Lav"
Čanovi karate kluba "Lav"

Na tradicionalnom međunarodnom karate turniru „Opatija KUP“, održanom 26. svibnja u Opatiji, uspješno je nastupilo sedmero karatista pulskog karate kluba „Lav“. Na turniru je sudjelovalo 330 natjecatelja iz 47 klubova Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Lavovi su na natjecanju osvojili dvije zlatne i brončanu medalju. Zlatne medalje su osvojili Oskar Marić u kategoriji mlađih učenika do 34 kg i Ana Alaber u kategoriji kadetkinja do 47 kg. Oskar Marić je imao najteži put do zlata, koje je osvojio nakon četiri uzastopne pobjede nad svojim protivnicima, od čega je dvije borbe riješio prekidom prije kraja regularnog vremena bodovnom razlikom od 8:0 i 9:0.

Brončanu medalju u kategoriji mlađih učenika do 28 kg, pobjedom u repasažnoj borbi, osvojio je Loren Domba. Juniorka Diana Tanushaj u kategoriji do 53 kg i mlađi kadet Josip Rogalo do 41 kg izgubili su repasažne borbe za treće mjesto dok su učenici Antonela Demović u kategoriji do 32 kg i Aleksandar Petković do 30 kg zaustavljeni već u prvim borbama.

Pulske i medulinske Lavove slijedeći vikend očekuje dvodnevni nastup na Svjetskom kickboxing kupu u Riminiju u Italiji, gdje je do sada prijavljeno preko 1600 natjecatelja iz cijeloga Svijeta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa