U Ljubljani potpisan novi Protokol o suradnji za sajam Pula Boat Fair

25.05.2012 - 07:14
Potpisivanje protokola
Potpisivanje protokola

U Ljubljani su, 24. svibnja, Marta Turk, predsjednica GZS - Zbornice osrednjeslovenske regije Ljubljana i Damir Sirotić, tajnik HGK-Županijske komore Pula potpisali Protokol o suradnji.

Protokolom je definirana suradnja ovih institucija na osiguranju povoljnih uvjeta za sudjelovanje inovativnih tvrtki na međunarodnim događajima u organizaciji potpisnica. Time će HGK-ŽK Pula kao organizator Međunarodnog sajma brodske opreme Pula Boat Fair i GSZ-ZOR Ljubljana kao organizator izložbe inovativnih poduzeća omogućiti tvrtkama nastup u inozemstvu.

HGK-ŽK Pula po prvi put nastupila je na 5. izložbi inovativnih poduzeća i inovacija pod nazivom „Izazovi ekonomskog razvoja“ koja se održava u Ljubljani od 24.- 25. svibnja. Na komorskom štandu pulska tvrtka Lampert d.o.o. predstavlja ručno rađene sapune od prirodnih sastojaka.

Također, u suradnji sa Savezom Udruga inovatora Istarske županije predstavljene su i inovacije: crijep za zagrijavanje vode sunčevom energijom Slobodana Buršića, elektromotor s permanentnim magnetima namijenjen pogonu manjih plovila dr.sc. Branimira Ružojčića i Mobyclean – vlažne maramice za čišćenje mobilnih i touch screen uređaja (M. Presencia d.o.o), izvijestila je HGK.

Komorski štand pulske tvrtke Lampert d.o.o.
Komorski štand pulske tvrtke Lampert d.o.o.

Tweet

Posljednje novosti