Studio Valeria u Medulinu organizira umjetničke radionice

0

Studio Valeria organizira kulturno-umjetničke događaje ovog proljeća u Medulinu. Kao dio razmjene umjetnika i kreativaca iz raznih zemalja, ove godine, pored umjetnika Studia Valeria će sudjelovati i gosti iz Makedonije, Crne Gore, Engleske i Australije, i predstaviti se raznim tehnikama: monotipia, linorez, umjetnost na tekstilu, slikanje i nakit.

Na programu su demonstracije tehnika i radionice. Učesnici u radionicama će imati priliku napraviti za sebe primjerak rada. Radionice će završiti izložbom na temu „Žene u istarskim freskama“ koja će se održati prvo u medulinskoj Loži, a zatim u Vodnjanu.

Program:

23-25. svibnja u Loži, u terminu: 17,00 - 20,00 sati, akademska umjetnica iz Engleske, Susan Meyerhoff Sharples održati će radionicu „umjetnički rad tekstilom“.

28. svibnja u studiju Valeria, u terminu: 17,00 - 20,00 sati Roberta Wiseman Nagy akademska umjetnica iz Vodnjana demonstrirati će izradu nakita raznim nađenim materijalima.

29. svibnja u Loži, u terminu: 17,00 - 20,00 sati, Jan Ejsymontt, akademski umjetnica iz Engleske demonstrirati će stvaranje umjetničkog rada uz mozaiku i pokret.

30. svibnja u studiju Valeria, u terminu: 17,00 - 20,00 h, Roberta Wiseman Nagy akademska umjetnica iz Vodnjana će demonstrirati tehniku printa monotipia, a Buhran Ahmeti,  akademski umjetnik i grafičar iz Makedonije će demonstrirati tehniku printa iz linoreza.

1. lipnja, u Loži, u 20,00 sati, izložba na kojoj će se predstaviti gosti i umjetnici Studija Valeria radovima inspirirani temom „Žene u istarskim freskama“ uz prigodno kulturno veče s glazbom gostiju iz Australije pod vodstvom Adriane von Runic i uz slikarsku demonstraciju Jan Ejsymontt iz Engleske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa