Natjecanje u ljubljenju otvara ovogodišnji Casanovafest u Vrsaru

0
Mariam Abdelghani i Diana Dropulić (foto:Tportal)
Mariam Abdelghani i Diana Dropulić (foto:Tportal)

Prvo hrvatsko natjecanje u ljubljenju otvorit će 28. lipnja u Vrsaru četvrti Festival ljubavi i erotike Casanovafest, koji će tijekom tri dana ugostiti niz umjetničkih događanja posvećenih ljubavi i podsjetiti na Casanovu, kojemu je taj istarski gradić, kako je zapisao u svojim memoarima, ostao u sjećanju zbog "dobrog ića, refoška i lijepih žena", piše Tportal.

Pravila natjecanja jednostavna su - sudionici moraju biti već formirani par i moraju biti punoljetni, a ne postoji gornja dobna granica. Stručni žiri izabrat će najsenzualniji poljubac koji će trajati oko četiri minute, koliko i glazbena podloga, remiksirana verzija pjesme "Casanova Kiss" Petule Clark i koji će dobiti tisuću kuna, rekla je direktorica festivala Mariam Abdelghani.

Casanovafest održava se tradicionalno krajem lipnja u Vrsaru i kroz različita umjetnička područja, književne večeri, izložbe, predavanja, gastronomsku ponudu afrodizijaka, filmske projekcije i koncerte slavi vječnu temu ljubavi.

U Muzeju prekinutih veza za koji bi, rekla je koordinatorica festivala Diana Dropulić, i sam Casanova imao što ponuditi, danas je predstavljen i novi vizualni identitet festivala koji je osmislio studio Sonda, a koji asocira na more, srca, ženske čari i poljubac. Prema njezinim riječima, festival će još jednom potaknuti sva osjetila na uživanje, a detaljan program bit će najavljen dva tjedna prije njegova početka, prenosi Tportal.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/RKA

Do: 23.08.2021.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / KUHARICA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

RECEPCIONAR / RECEPCIONARKA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/CA NA ODRŽAVANJU ČISTOĆE U ODSJEKU USLUŽNIH POSLOVA

Do: 31.12.2021.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA